Segway Powersports

Med egenutvecklad teknik i ultramoderna produktioncenter tänker Segway Powersports långsiktigt för sina unika produkter inom segmentet fyrhjulingar – för nytta och nöje. Med många egna patent och unika lösningar kombinerat med modern design och hög kvalité skall Segway med sina produkter inom några år vara världsledande i Powersportssegmentet. I Segways produktutbud ingår i dagsläget tre olika fordonstyper – ATV, UTV och SSV med flera olika modell-, utrustnings- och färgval. Perfekta för flera användningsområden som t.ex. lantbrukare, jägare, och friluftsfrälsta med en aktiv livsstil.

Flera unika attribut som SmartMovingApp, kombinerat med bra prestanda, stort återförsäljarnät, generösa garantier samt mycket maskin för pengarna, skall ge Segway de absolut mest stolta och nöjda fyrhjulingsägarna på den svenska marknaden.

Modellprogram

Utforska den vackra svenska naturen med Segway Powersports. Upplev fartfyllda äventyr som aldrig förr med kraftfulla motorer och avancerad teknik. Utforska terrängen, kör med attityd och möt utmaningar med kraft. Ditt nästa äventyr väntar på dig med Segway Powersports.

Segway Snarler AT6

Segway app för mobiltelefon. Ladda ner för android och iPhone.

Ladda ner appen

Segway Powersports app till mobiltelefon kan användas av alla som äger en Segway Snarler, Fugleman eller Villain med T-box. Appen innehåller en mängd olika funktioner som gör det enklare och roligare att använda din Segway.

2023

Segway Villain Cup

Villain Cup är ett ett samatbete mellan Sveriges motorklubbar, Sveriges Bilsportsförbund och Segway Powersports Sverige.
Segway Villain. Kraftfull SSV i snygg design.

Nyfiken?

Här hittar du ALLT om Segway Villain Cup. Sidan uppdateras löpande så håll utkik!

Segway Villain Cup 2023. En racingserie för alla som älskar folkrace och rallycross.

The philosophy is, “Where there is a will, there is a way.”

Fear No Place