Det här är Johan, han är trefaldig världsmästare i rallycross, RallyX Nordic-vinnare och Svensk Mästare 2021, två guld i STCC, Porsche Carrera Cup Scandinavia-vinnare tre år, dubbla guld i Gymkhana Grid och en seger i International Superstars.

”Jag är född och uppvuxen i en motorsportfamilj. Jag va med på alla pappas tävlingar som ung. Redan 6 månader gammal reste jag genom Europa i vår familjebuss.
Jag är en extrem tävlingsmänniska. Jag började min karriär som längdskidåkare, men motorsport har alltid varit min passion. Jag började tidigt tävla på mina skidor och gick på skidgymnasiet i Torsby. Vid mina bästa tillfällen var jag topp 10 i Sverige bland juniorer. Efter massor av träningstimmar och ett extra år i skolan för att hinna med min sport, tog jag examen 2008 och min motorsportkarriär kunde ta fart. Min resa till att äntligen få ta plats i förarsätet har varit lång. Jag började som barn på en cykel i depån, gjorde sedan små saker som att städa min fars racerbil, ta hand om däcken på tävlingshelger, körde lastbilarna till och från tävlingarna och byta däck på pit-stop i STCC. Sedan var det äntligen min tur att spänna säkerhetsbältet! En dag innan mitt första lopp någonsin gjorde jag några installationsvarv i en Volkswagen Golf 1.6Fsi. Jag körde i mål som fyra. Jag var fast. Jag hade drömt om det och jag älskade det! Jag tror att min nyckel till framgång är att jag uppmärksammar detaljer och min tävlingsinstinkt.”

Vi på Dealy önskar Johan all framgång och hoppas vi får se dig på fler pallplatser framöver!
Fear No place – precis som Segway!