Segway app

Ladda ner appen till din mobiltelefon redan idag!

Segway app för mobiltelefon. Ladda ner för android och iPhone.

Få ut maximal körglädje!

Segway Powersports app till mobiltelefon kan användas av alla som äger en Segway Snarler, Fugleman eller Villain utrustade med T-box. Appen innehåller en mängd olika funktioner som gör det enklare och roligare att använda din Segway.

Du kommer åt realtidsdata för ditt fordon genom Smart Commanding System (SCS). Den intelligenta interaktionen med ditt fordon kommer leda dig till episka platser!

Segway app. Lägg till fordon.
Segway app. Startsida i mobil

AirLock

En av de mest uppskattade funktionerna i appen är att den ger dig som användare möjlighet att fjärrstyra din Segway. Detta gör att du kan starta och stänga av din maskin från mobiltelefon via Bluetooth. Med andra ord behöver du inte använda nyckeln utan den kan ligga kvar i fickan.

Segway App till mobil. Se kördata i realtid direkt i appen.

Data i realtid

Appen ger även tillgång till viktig information om maskinen såsom batterinivå, hastighet och körsträcka. Detta är särskilt användbart vid längre turer där du behöver ha koll på hur mycket batteri och bränsle som är kvar. Appen visar även återstående körsträcka, vridmoment i realtid, hästkrafter, EPS-läge, delsumma körsträcka, hastighetskurva, med mera. Vissa avvikelser kan förekomma beroende på version av fordon och T-Box.

Segway App till mobil. Team up med kartfunktion.

Karta

En annan praktisk funktion i appen är dess navigationsfunktion. Här kan du enkelt se vart du och maskinen befinner er. Smidig planering av körrutt med instruktioner direkt i appen. Perfekt för dig som önskar utforska nya platser.

Segway App till mobil. Team up med vänner för en roligare körning.

Team up

Teama med dina vänner. Offlinekartan hjälper er att utforska nya äventyr vid varje åktur. Skapa ett team och dela kördata med varandra.

Säkerhet med kontaktperson vid händelse av olycka. Segway app.

Säkerhet

Lägg till SOS akutkontakt. Vid allvarlig kollision/rullning av fordonet skickar appen automatiskt ett SMS med koordinater till den valda kontaktpersonen.

Instruktionsvideo - App

Ladda ner appen

Sök efter appen "Segway Powersports" i App store eller Google Play. Du kan även klicka på länkarna nedan.

Startsidan på Segway Powersports app för mobiltelefon.

Sommarkampanj!

Segway Snarler ATV

Vid köp av en Segway Snarler ATV får du Segway original packväska bak och ATV överdrag på köpet!

Totalt värde på paket: 4990 kr

Gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 31 juli 2024.