Segway tillbehör

Låt oss presentera det ultimata sortimentet av tillbehör till din Segway Snarler, Fugleman och Villain – de perfekta tillbehören för ditt nästa äventyr!

Vi erbjuder ett varierat sortiment av originaltillbehör till samtliga av våra fyrhjulingar. Alla våra tillbehör är modellspecifika och tillverkade i hög kvalité med perfekt passform och stort fokus på design.

Med rätt tillbehör kan du anpassa din fyrhjuling efter just dina behov. En av de mest uppskattade tillbehören är möjligheten att ploga snö. Här erbjuder vi kompletta plogpaket till varje enskild modell. Kontakta en återförsäljare nära dig så hjälper de dig.

Både till Fugleman och Villain finns flera modeller av glasrutor, både fram och bak, för en skönare körning på väg. Är du i behov av mer förvaring finns fler olika packboxar och förvaringslösningar att välja mellan.

Vi är övertygade om att vårt utbud av originaltillbehör kommer att ta din körupplevelse till nästa nivå. Så varför vänta? Uppgradera din Segway Snarler, Fugleman eller Villain idag och börja utforska världen med stil och komfort!

Tillbehör

Tillbehören som visas är Segways gemensamma sortiment för hela världen. Detta kan innebära att vissa tillbehör endast är tillgängliga på enstaka marknader och kanske inte just i Sverige. Kontakta din närmsta återförsäljare så kan de se om tillbehöret just du är intresserad av finns tillgänglig som beställningsvara eller inte.

Segway

Profilprodukter

Nedan visas ett axplock av våra profilprodukter. I vårt sortiment hittar du bl.a. kepsar, mössa, t-shirts och nyckelringar. Under sommaren 2023 kommer vi lansera en hjälm godkänd enligt senaste standarden ECE 22.06. En efterlängtad nyhet som vi vet att fler av er haft önskemål om.

Segway nyckelring. 3 olika modeller. Snarler, Fugleman och Villain.

Nyckelringar

3 MODELLER

Snygga nyckelringar med Snarler, Fugleman och Villain. Säljs styckvis och levereras i en fin rund ask.

Segway keps. Segway profilprodukter.

Kepsar

2 MODELLER

Snygga kepsar i 2 olika utföranden. Stor Segwaylogo framtill.

Segway hjälm. Godkänd enligt ECE 22.05 inom EU.

Hjälm

2 MODELLER

Nyhet 2023! Hjälm godkända enligt senaste säkerhetsklassning ECE 22.06. Storlek M-2XL. 

Katalog Segway tillbehör

Tillbehör kan beställas hos alla våra återförsäljare. Finns inte det du söker i lager kan det vara så att produkten utgått och kan därför inte beställas hem. I vissa fall kan leveranstiden även var väldigt osäker vilket i sin tur innebär att vi inte kan beställa hem den till dig just nu. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig.

Katalog

Snarler

Här kan du bläddra i katalogen för originaltillbehören till Segway Snarler. Reservation för långa leveranstider och ändringar i sortimentet.

Katalog

Fugleman

Här kan du bläddra i katalogen för originaltillbehören till Segway Fugleman. Reservation för att alla produkter inte finns på den svenska marknaden.

Katalog

Villain

Här kan du bläddra i katalogen för originaltillbehören till Segway Villain. Reservation för att alla produkter inte finns på den svenska marknaden.

Sommarkampanj!

Segway Snarler ATV

Vid köp av en Segway Snarler ATV får du Segway original packväska bak och ATV överdrag på köpet!

Totalt värde på paket: 4990 kr

Gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 31 juli 2024.